tynushe*: Fotka je dokonalá
Normálně, představ si, že jsi mě dokopala k tomu, abych začala chodit plavat!! Když ty běháš, já budu plavat, řekla jsem si, a dneska jsem vyrazila ...
Dobře, možná, že to dělá taky trošku ta permice, která mi platí do prosince, ale i ty máš na tom podíl. Tímto bych ti chtěla poděkovat
lentilka.blog: Tak se zavařováním a obecně čímkoli, co se týká kuchyně ti rozhodně neporadím. Nicméně ti musím sdělit, že na téhle fotce je díťátko celá maminka!!
james003: Jooo, skatule! Mi se ty piskvorky zdaly nejake divne uz jaxem to psala A koncetrat se prodava v takove tube jako zubni pasta, dava se i do gulase..
hospodynka: Z běhání mě bolí kolena ikdyž o něm jen čtu. Zavařovat jídlo neumím. Měla bych se nad sebou zamyslet.
sargo: Fotka prostě skvělá
Co vím, tak tahle jídla se zavařují velice jednoduše - dáš do sklenic, lépe když není moc zahuštěné, zavíčkuješ, zavařuješ hodinu až dvě, vychladíš, když chceš mít jistotu, tak druhý den ještě jednou Když se zavařuje samotné maso, tak prý je dobré přidat vodu a lžičku soli a kousek kůže, aby vznikl rosol.Ale v praxi jsem to nikdy nezkoušela.
valach*: A vacSy máš? Bez toho je to všechno na dlouho s výsledkem velmi nejistým.
james003: Predpokladam, ze se jedna o vakuovy system? Nemam, proto potrebuju vedetet jak s vysledkem jistym
furie®blbne.cz: To behani je super. Ja se nekolik mesicu chystam na brusle a porad velky...
Jidlo jsem nikdy nezavarovala, jenom zeleninu a ovoce a dzemy. A samozrejme ze s tatou a ve velkym a pak se to vzdycky slavnostne vyhazovalo. Takze taky neporadim.
Jinak obavy ohledne masnych a podobnych vyrobku mam take a obcas se asi v obchodech chovam i divne, jak si studuju slozeni, jestli v tom nahodou treba neni kun
bublina*: Zavařovat jídlo neumím, vždycky všechno sežereme nebo zamrznu teda zamrazím. Pak na to zapomenu, nakonec to vyhodím, protože netuším, co to je a jak to mám dlouho. Přece si to nebudu popisovat, že?
darkness*: jak tak koukám na u fotku tak si říkám, že už si někdy nezapomeniu vzít antikoncepci mě by šlak terfil
furie®blbne.cz: A já zrovna u tý fotky měla jiný pohnutky. Že je s dětma sranda a je pak na co vzpomínat
slávek: Jamesíku, zavařování masa je dost ošidné..zavařuje se totiž dvakrát..1,5 hod. při 90 stupních a po 24 hod. znovu 1 hod...musíš ale počítat s tím, že maso Ti při sterilizaci ještě "dojde" a tak s tím musíš při přípravě jídla k zavaření počítat..a pozor na mouku, ráda kvasí, takže je lepší zavařovat bez mouky a zahustit až při konečné přípravě
kachna: PRY TY ZAVAROVANE MASA NEJSOU ZCELA BEZPECNE MOC SE TO NEDOPORUCUJE.......
zabky-svet: James, chci Ti poděkovat - odkaz na mé stránky v Tvém článku zvedl návštěvnost mého blogu
kaci: S tím běháním seš fakt dobrá Já sem si dala závazek, že aspoň omezím čokynu. 2 tabulky denně je asi fakt moc
---
kaci.pise.cz
james003: Zrovna sem dobehla, vybiham tak, at muzu po ceste v 7.30 vzit chleba (na sekyru), osprchovana, kafe hotovo a rodinka je stale v hlubokem bezvedomi... jdu snidat