Komentář, na který odpovídáte

07. 10. 2010 - 08:58
 

sargo: Add smažák: vůbec netuším, jestli se tak dá dělat i normální, co se obaluje doma, mám ho v zásobě jako hotovku pro krušnější chvíle Ale na krabičce bylo napsáno "do trouby", tak jsem ho strčila do trouby (rovnou z mrazáku) a osvědčilo se to, tak jsme u něj zůstali. Působí stejně jako normální, ale samozřejmě není mastný, nepropadá se a nevytéká... prostě sice jako normální, ale podezřele úhledný

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Mate odvahu to vyzkouset?