Okoun zapečený s parmezánem

16. březen 2010 | 20.48 |
blog › 
Recepty › 
Okoun zapečený s parmezánem

Zdravím při úterku..

Hned z kraje hádanka:

PROČ JE STÁLE TAKOVÁ  z*u*vená ZIMA?!

(řešení na konci článku)

No tak sem si říkala, že už tu dlouho nebyl žaden recept tak tedy:

Zapečený okoun:

1) koupíme okouna. Teda já si myslím, že je to okoun, protože sa to volá pesce Persico a v obchodě neví, ako to majů volat´ po německy, ale nějaká paní v papírech našla, že je to Barsch, takže žiju s přesvědčením, že jím okouna:-)

a

Mi tato ryba chutná moc, bo je konzistenčně jak "opravdické" maso a ani moc nefičí rybinou.. jo a nemá kosti!

2) V páře si s vajíčky na večeři a s knedlíky pro zbytek rodiny uvaříme chřest, jako přílohu:

ryba

3) A protože cukiny v páře nemusím , tak si je jen bez oleje, stejně jako okouna, posypu kořením na kuře a nastrouhaným parmezánem. No a na rybu jestě do teho parezana přidám petržel. Pak všechno tak 20 min zapeču.

rybaa

4) Chaluju

......................

No a pár fotek z dnešní procházky:

hh

dva malé a jeden velký traktor:-)

Motivační pro SARGO:

komíny tu sice nemáme, ale na lampu už si vylezla?

ggg

ha

gg

4 takové tu máme kolem fotbalového hřiště.. jen motivačně, kdyby ste měli cestu kolem

Řešení hádanky:

Protože mi teprve nedávno přišla má, na ebay s nervami v kýblu, vyhraná zimní bunda, tož tak přeci nebudu čekat skoro rok

ich

Hezký večer

p.s. všimněte si mnou profesionálně okrojené fotky:-)

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

RE: Okoun zapečený s parmezánem newold®blbne.cz 16. 03. 2010 - 21:29
RE(2x): Okoun zapečený s parmezánem james003 17. 03. 2010 - 08:07
RE: Okoun zapečený s parmezánem sargo 16. 03. 2010 - 23:09
RE(2x): Okoun zapečený s parmezánem james003 17. 03. 2010 - 08:06
RE: Okoun zapečený s parmezánem zmrzlinka 16. 03. 2010 - 23:10
RE(2x): Okoun zapečený s parmezánem james003 17. 03. 2010 - 08:08
RE: Okoun zapečený s parmezánem hospodynka 17. 03. 2010 - 05:41
RE(2x): Okoun zapečený s parmezánem james003 17. 03. 2010 - 08:08
RE(2x): Okoun zapečený s parmezánem valach* 17. 03. 2010 - 10:20
RE: Okoun zapečený s parmezánem kobliha 17. 03. 2010 - 06:50
RE(2x): Okoun zapečený s parmezánem james003 17. 03. 2010 - 08:08
RE: Okoun zapečený s parmezánem lentilka®sdeluje.cz 17. 03. 2010 - 09:57
RE: Okoun zapečený s parmezánem mi-lada 17. 03. 2010 - 12:09
RE(2x): Okoun zapečený s parmezánem james003 17. 03. 2010 - 12:59
RE: Okoun zapečený s parmezánem viky 17. 03. 2010 - 13:11
RE: Okoun zapečený s parmezánem viky 17. 03. 2010 - 13:35
RE: Okoun zapečený s parmezánem renuška 17. 03. 2010 - 21:19