Zdravím při úterku..
Hned z kraje hádanka:
PROČ JE STÁLE TAKOVÁ z*u*vená ZIMA?!
(řešení na konci článku)
No tak sem si říkala, že už tu dlouho nebyl žaden recept tak tedy:
Zapečený okoun:
1) koupíme okouna. Teda já si myslím, že je to okoun, protože sa to volá pesce Persico a v obchodě neví, ako to majů volat´ po německy, ale nějaká paní v papírech našla, že je to Barsch, takže žiju s přesvědčením, že jím okouna:-)
Mi tato ryba chutná moc, bo je konzistenčně jak "opravdické" maso a ani moc nefičí rybinou.. jo a nemá kosti!
2) V páře si s vajíčky na večeři a s knedlíky pro zbytek rodiny uvaříme chřest, jako přílohu:
3) A protože cukiny v páře nemusím , tak si je jen bez oleje, stejně jako okouna, posypu kořením na kuře
a nastrouhaným parmezánem. No a na rybu jestě do teho parezana přidám petržel. Pak všechno tak 20 min zapeču.
4) Chaluju
......................
No a pár fotek z dnešní procházky:
dva malé a jeden velký traktor:-)
Motivační pro SARGO:
komíny tu sice nemáme, ale na lampu už si vylezla?
ha
4 takové tu máme kolem fotbalového hřiště.. jen motivačně, kdyby ste měli cestu kolem
Řešení hádanky:
Protože mi teprve nedávno přišla má, na ebay s nervami v kýblu, vyhraná zimní bunda, tož tak přeci nebudu čekat skoro rok
Hezký večer
p.s. všimněte si mnou profesionálně okrojené fotky:-)