Článek Recept: Boloňská omáčka

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Recept: Boloňská omáčka

14. 04. 2010 - 08:47

newold®blbne.cz: Vypadá to náramně. Mám plnou pusu slin. A to je teprve ráno! Ten bobkovej smajlík je pecka!
Pěkný den, Hani. A dobrou chuť!

---
newold.blbne.cz

14. 04. 2010 - 17:38

james003: Dik

---
james003.pise.cz

14. 04. 2010 - 09:20

přítelkyně: jejeje mám půl kila mletýho v lednici a původní plán zněl sekená, že bych udělala boloˇnskou? to mě asi Podnikatel moc nepochválí ale vypadá to báááječně i s těma cuketama

14. 04. 2010 - 17:38

james003: Udelej a prcni to na spagety, mnamka

---
james003.pise.cz

14. 04. 2010 - 09:56

whitebeard: no paráda, díky za recept..jí znal jen špagety a la bologne od švagrové..a ty se nedaly jíst..a tohle, s tou cuketou, vypadá zajímavě..a chutně..vyzkouším a..bu%d tě pochválím nebo Ti vynadám

---
greybeard.blog.cz/

14. 04. 2010 - 17:38

james003: Kdyz Ti to nebude chutnat, tak psat nemusis

---
james003.pise.cz

14. 04. 2010 - 13:12

katull: Ahoj Jamesíku, díky i za tip, docela mě to zaujalo. Když jsem prolízala všechny ty tukoměry a váhy, této věcičky jsem si nevšimla. A dokonce je i levná. Nevím nevím, líbí se mi, možná si ji pořídím. A ten tuk mám rovnoměrnej všude, takže bych se fakt potřebovala držet rukama i nohama

14. 04. 2010 - 15:50

empress: Vaříš tak, že ses mi docela trefila do gusta. Akorát to maso bych tam nedala. Ale bez něj by to asi byla pěkná kejda.

---
empress.pise.cz

14. 04. 2010 - 17:39

james003: Jo, to by byla, jeste min masa, tak by to myla mrkvovo-cibulova omacka

---
james003.pise.cz

14. 04. 2010 - 17:34

lvice: To tam mate tak velky protlaky?
Mozna to zkusim. S cuketou jsem jeste nic nedelala.

---
lvice.pise.cz

14. 04. 2010 - 17:39

james003: My tu mame jeste vetsi protlaky A chlopkovi to dej na testoviny

---
james003.pise.cz

14. 04. 2010 - 23:04

sargo: Tvůj přístup ke zdravé stravě je děsivý. Že bych se přestala živit sušenkami?

---
sargo.pise.cz

15. 04. 2010 - 11:22

cannelle: Právě prožívám svůj první dnešní potravinový orgasmus. Áááááááách! Ty jsi tak šikovná a nápaditá - do těch cuket to nacpat!
Krása, nádhera, vypadá to tak slastně, ňami!
Ještěže už je skoro dvanáct a půjdu na oběd, jinak bych se uslintala.
Jejda! Další, ááááááááááách.....

15. 04. 2010 - 13:05

james003: Pry protavinovy orgasmus, ja se z Tebe poseru

---
james003.pise.cz

15. 04. 2010 - 13:27

lentilka®sdeluje.cz: Hele a jaký je rozdíl mezi rajským protlakem a koncentrátem???? A taky jsi to sem nemohla hodit předvčírem?? My měli tu sekanou...

---
lentilka.sdeluje.cz

15. 04. 2010 - 13:31

james003: No koncentrat je koncentrat Ten se treba dava i na maso do gulase, na barvu a tak A protlak je vlastne pasirovana rajcatova stava, nekdy uz byva dochucena bazalkou.. (v cesku lidi misto protlaku perou do spaget kecupmodla*

---
james003.pise.cz

15. 04. 2010 - 21:19

eithne: Boloňskou s mrkví jsem měla poprvé v Rakousku. Tak mě těší, že se s tím setkávám znovu

---
eithne.pise.cz